Ehete loomisel kanaldub mulle väga täpne info sellest millist kvaliteeti ehe loob, millist sagedust endas kannab ja kelle on endale kandjaks valinud. Usaldades enda tunnet ja elu panen ma selle info kirja nii nagu see mulle kanaldub ja taotlusega: ”kõigi kõige kõrgemaks ja parimaks hüvanguks” -annan selle endast välja lugemiseks kõigile, kelle vaade ühtib ja resoneerub minu omaga. 

 

Blogi postitused

Muutuste tuuled

Igakord, kui olen olnud elus kohas kus tuleb vastu mõni muutus, avastan tegemas mingit sorti tagasilangust… Umbes nagu ma oleksin olnud hästi ükskõikne olemasoleva vastu ja näidanud välja null...

Milleks meile ilu?

Kui ma alustasin enda ehete loomisega siis kõik mida ma teadsin nende kohta oli see, et need on mega ilusad! Vähemalt minu enda silmis see oli nii… Ma lõin seda lilleilu ja ma ei mõistnud, mis...

Kõik postitused on minu  kirjutatud isiklikud mõtted ja vaated elule. 

 

Olen aja jooksul näinud, et ehete loomine käib koos ehte sünnilugu ja olemust avavate tekstidega. Igale ehtele tekib oma lugu ja siin ma avangi neid lugusid. Minu puhul toimib täielik eneseväljendus koos kirjalikult avaldatud mõtetega ja seetõttu sai ka see blogi loodud. Blogis kajastatud ehted leiad ja saad soetada endale siit.
 

Ei luba enda kodulehelt blogipostitusi ilma luba küsimata avaldada! Ja palun austa, et minu tõde ei pruugi olla sinu tõde. 

 

 
Shopping Cart
Scroll to Top